به روز شده در: ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
کد خبر: ۵۲۱۸۷۶
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
اتهام‌زنی‌های ماکرون به لوپن و انتقاد از عملکرد اقتصادی دولت ماکرون توسط لوپن

آنچه در مناظره شب گذشته ماکرون و لوپن گذشت

در فاصله 4 روز مانده به رأی گیری نهایی انتخابات ریاست جمهوری فرانسه، در مناظره تلویزیونی شب گذشته، امانوئل ماکرون رئیس جمهور، اتهامات تندی را به مارین لوپن، نامزد راست افراطی وارد کرد.
روزنو :

آنچه در مناظره شب گذشته ماکرون و لوپن گذشت

روزنو :امانوئل ماکرون، مارین لوپن را به وابستگی به پوتین متهم کرد و در مقابل، لوپن سیاست‌های اقتصادی و اجتماعی دولت ماکرون را زیر سؤال برد.

در فاصله 4 روز مانده به رأی گیری نهایی انتخابات ریاست جمهوری فرانسه، در مناظره تلویزیونی شب گذشته، امانوئل ماکرون رئیس جمهور، اتهامات تندی را به مارین لوپن، نامزد راست افراطی وارد کرد. البته کارشناسان معتقدند که حملات ماکرون به لوپن نتوانستند همان ضربات کشنده سال ۲۰۱۷ باشند. در مقابل، لوپن که بهترین شانس را برای تبدیل شدن به نخستین رئیس جمهور زن در تاریخ فرانسه و تشکیل نخستین دولت راست افراطی در تاریخ این کشور دارد، برنامه های خود برای مواجهه با جریان مهاجرت و همچنین، اصلاح اتحادیه اروپا را تشریح کرد. او ماکرون را متهم کرد که کارنامه اقتصادی بد و سیاست های اجتماعی بدتری داشته است. ماکرون در طول مناظره بارها صحبت های لوپن را قطع کرد، تا جایی که یکی از مجریان برنامه به او تذکر داد و از او خواست تا اجازه دهد لوپن صحبت کند.

همانطور که انتظار می رفت، ماکرون بی رحمانه به مهم ترین نقطه ضعف لوپن تاخت و با اشاره به وامی که حزب اجتماع ملی به رهبری لوپن در سال ۲۰۱۴ از روسیه دریافت کرده است، لوپن را وابسته به روسیه و قدرت پوتین دانست. حتی در جایی وقتی لوپن در حال صحبت درباره روسیه بود، ماکرون به طعنه گفت که خطاب لوپن، بانکداران روسی است. در پاسخ به اتهام زنی ماکرون، لوپن موضعی دفاعی گرفت و ضمن حمایت از سیاست ارسال سلاح برای اوکراین، تحریم نفت و گاز روسیه را به نفع فرانسه ندانست. ماکرون همچنین و با هدف جذب طرفداران ملانشون، نامزد چپ گرا، برنامه لوپن برای ممنوعیت پوشیدن روسری در امکان عمومی را به شدت زیر سؤوال برد و آن را خلاف قانون اساسی و سبب به راه افتادن جنگ داخلی در فرانسه دانست. در مقابل، لوپن نیز با پرهیز از مانور دادن روی نگرانی های سنتی احزاب راست افراطی از از جمله: مهاجرت، عملکرد اقتصادی دولت ماکرون را زیر سؤال برد و بویژه به طرح او برای افزایش سن بازنشستگی از ۶۲ به ۶۵ سال حمله کرد.

نظرسنجی ها اما نشان می دهند که ماکرون فاصله خود با لوپن را بیشتر کرده و به احتمال زیاد با ۵۴ درصد آرا در مقابل ۴۶ درصد لوپن، برای دوّمین بار به عنوان رئیس جمهور فرانسه انتخاب خواهد شد.

ویژه روز
عکس روز
خبر های روز