به روز شده در: ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۹
کد خبر: ۶۶۶۵۱۴
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۰۳ دی ۱۴۰۳
رمزگشایی از کمپین استعفای رئیس‌جمهور‌ کذب‌سازی استعفا از کجا آب می‌خورد؟

مخالفان خارج‌نشین؛ رادیکال‌های کینه‌ای

شایعه استعفای رئیس‌جمهوری جز یک بازی روانی برای تخریب دولت با همدستی جریان رادیکال داخلی با جریان مخالف خارج‌نشین یک پیام آشکار دارد که همان قربانی‌شدن منافع ملی در برابر منافع جناحی است که نباید دولت چهاردهم به بهانه وفاق ملی و همراهی با مخالفان داخلی از این پیام غافل شود.
روزنو :

مخالفان خارج‌نشین؛ رادیکال‌های کینه‌ای

«رئیس‌جمهور استعفا داده است؟»؛ سؤالی که در روزهای اخیر نقل محافل سیاسی و حتی دورهمی‌های مردم عادی در شب‌نشینی یلدا و روز مادر بود. از اکانت‌های منسوب به جریان رادیکال که همچنان زخم‌خورده رقابت انتخاباتی به دنبال تسویه‌حساب سیاسی با دولت جدید هستند، تا اکانت‌های با نام و بی‌نام خارج‌نشینان و ساکنان لیبرتی، همگی یک‌صدا بر آتش این شایعه دمیدند تا جامعه در شوک خبری که از همان ابتدا کذب‌بودنش عیان بود، قرار گیرد.

 «رئیس‌جمهور استعفا داده است؟»؛ سؤالی که در روزهای اخیر نقل محافل سیاسی و حتی دورهمی‌های مردم عادی در شب‌نشینی یلدا و روز مادر بود. از اکانت‌های منسوب به جریان رادیکال که همچنان زخم‌خورده رقابت انتخاباتی به دنبال تسویه‌حساب سیاسی با دولت جدید هستند، تا اکانت‌های با نام و بی‌نام خارج‌نشینان و ساکنان لیبرتی، همگی یک‌صدا بر آتش این شایعه دمیدند تا جامعه در شوک خبری که از همان ابتدا کذب‌بودنش عیان بود، قرار گیرد. آن‌هم در روزهایی که حضور رئیس‌جمهور در مصر نوید‌بخش روزهای روشنی در مسیر دیپلماسی بود و یک دستاورد مهم منطقه‌ای تلقی می‌شد. با حاشیه‌سازی که جریان‌های مخالف داخلی و خارجی در همراهی با یکدیگر هر لحظه بر آن نقش و نگاری نو می‌آراستند و حتی توییت درخواست برای استعفای رئیس‌جمهور را بارها بازنشر دادند، این مهم را از نگاه و توجه افکار عمومی خارج کردند. این در ‌حالی بود که همان ابتدا علی احمدنیا، سرپرست امور اطلاع‌رسانی شورای اطلاع‌رسانی دولت، در واکنش به نشر برخی اکاذیب علیه رئیس‌جمهور‌ نوشت: «جریانی در ماه‌های اخیر از سکوت آگاهانه دولت سوءاستفاده کرده و با بی‌صداقتی‌ به رئیس‌جمهور حمله می‌کند». او در ادامه نوشت: «اولویت دولت رفع ناترازی‌ها، بهبود معیشت و تحقق وعده‌های انتخاباتی دکتر پزشکیان است. دولت به دروغ‌های شاخدار مثل استعفای رئیس‌جمهور با هدف جذب فالوور، توجه نمی‌کند و گرفتار حاشیه‌ها نمی‌شود».

همچنین احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در واکنش به درخواست برخی رادیکال‌ها برای برکناری یا استعفای پزشکیان از ریاست‌جمهوری،  در مطلبی با تیتر بی‌ثبات‌سازان نوشت: «طیفی از سوپرانقلابی‌های بحران‌زی، با علم کردن چیزی به اسم «زبان بدن» نحوه رویارو‌‌شدن مسعود پزشکیان با رجب طیب اردوغان را دستمایه بی‌حیثیت‌سازی رئیس‌جمهور قرار داده‌اند». حسین سلیمانی، سردبیر سایت مشرق نیز در ایکس (توییتر سابق) خطاب به رادیکال‌ها نوشت: «خیانت گاهی تعریفی ساده دارد و در یک جمله قابل تعریف است: ‌تخریب رئیس‌جمهور دقیقا زمانی که در سفر خارجی است؛ آن‌هم نه‌فقط تخریب داخلی، بلکه پیام این تخریب را به خارج از کشور هم می‌رسانند... . ‌

مرحله دوم کمپین‌های برکناری و استعفای رئیس‌جمهور، دادن پالس به کشورهای دیگر برای تشدید فشارهاست. این گروه منتظر آمدن ترامپ، وضع تحریم‌های سخت‌تر و سقوط دولت پزشکیان به هر قیمتی هستند. در پیوست این کمپین‌ها، ستادهای انتخاباتی‌شان همچنان فعال است و به امید یک انتخابات زودهنگام مشغول فعالیت هستند! ریشه‌های این نفاق و خیانت و همسویی با صهیونیست‌ها جایی بیشتر آشکار می‌شود که تلاش برای بی‌دولت‌ساختن ایران، منحصر به دولت پزشکیان نیست؛ اینها حامیان دولت انقلابی یا دشمن دولت اصلاح‌طلب هم نیستند، بلکه مخالف ثبات و موفقیت هر دولتی در ایران هستند‌». اما با ادامه شایعه‌پراکنی‌ها، در نهایت علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور، با انتشار توییتی در شبکه ایکس به شایعه استعفای پزشکیان واکنش نشان داد و نوشت: «‌این روزها مطلبی راجع به استعفا، هرچند کم‌‌اثر و محدود در فضای مجازی دیدم. چنین مواضعی در داخل و انتشار آن به این سرعت برایم غریب بود». ربیعی افزود: «در صحبتی که با چند کارشناس فضای مجازی داشتم، با پیگیری اولین توییت دریافتیم سرنخ اولیه موضوع استعفای رئیس‌جمهور و دولت، از سوی گروه های خارج‌نشین منتشر شده و با یک هدف عملیات روانی در داخل دنبال شده است. متأسفم که چقدر با سرعت مخالفان کینه‌ای دولت همسو با این افراد می‌شوند. به نظر می‌رسد این روزها، جریان‌سازی‌هایی از این نوع در اشکال مختلف را می‌توان شاهد بود».

شایعه استعفای رئیس‌جمهوری جز یک بازی روانی برای تخریب دولت با همدستی جریان رادیکال داخلی با جریان مخالف خارج‌نشین یک پیام آشکار دارد که همان قربانی‌شدن منافع ملی در برابر منافع جناحی است که نباید دولت چهاردهم به بهانه وفاق ملی و همراهی با مخالفان داخلی از این پیام غافل شود.

ویژه روز
عکس روز
خبر های روز