به روز شده در: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۵
کد خبر: ۶۴۸۶۱۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۰۷ مهر ۱۴۰۳
افراطیون مخالف دولت وارد فاز هتاکی شدند

پروژه جدید؛ مرعوب کردن دولتی‌ها

زیدآبادی به جنجال‌ها در مورد سخنان پزشکیان واکنش نشان داد این روزنامه‌نگار و فعال سیاسی در مطلبی با عنوان «خشم و هیاهوی بی‌دلیل!» نوشت:«اینکه رئیس جمهور گفته باشد «اگر اسرائیل سلاح‌های خود را زمین بگذارد، ما هم زمین می‌گذاریم» چه مشکلی دارد که عده‌ای در خارج و داخل کشور بر سر آن جنجال به پا کرده‌اند؟»
روزنو :

پروژه جدید؛ مرعوب کردن دولتی‌ها

همدلی| سخنان مسعود پزشکیان در نیویورک واکنش بی سابقه برخی چهره ها و محافل تندرو را برانگیخت. مووضعی که به نظر می رسد در پشت پرده برای مرعوب کردن وزرای پزشکیان و عقب‌نشینی آنها از شعارهای رئیس جمهور طراحی شده است.


رئیس جمهور در نشست خبری خود با رسانه‌های آمریکایی درباره نحوه برخورد با رژیم صهیونیستی اسرائیل گفته بود:« ما آماده‌ایم تمام سلاح‌های خود را کنار بگذاریم، به شرط آنکه اسرائیل هم سلاح‌های خود را کنار بگذارد و یک سازمان بین‌المللی بیاید و در منطقه امنیت تامین کند. اصلا به آنها هم نیازی نیست و ما خود بلدیم امنیت خود را تامین کنیم.»
این موضوع پس از تکذیب ها وتجیه های همراهان رئیس جمهور از جمله عباس عراقچی؛ وزیر امور خارجه و محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور، سرانجام تایید شد. این سخنان با  واکنش دو گروه موافق و مخالف مواجه شد.. در مورد سخنان پزشکیان واکنش نشان داد


زیدآبادی به جنجال‌ها در مورد سخنان پزشکیان واکنش نشان داد این روزنامه‌نگار و فعال سیاسی در مطلبی با عنوان «خشم و هیاهوی بی‌دلیل!» نوشت:«اینکه رئیس جمهور گفته باشد «اگر اسرائیل سلاح‌های خود را زمین بگذارد، ما هم زمین می‌گذاریم» چه مشکلی دارد که عده‌ای در خارج و داخل کشور بر سر آن جنجال به پا کرده‌اند؟»


او ادامه داد:« در واقع منظور آقای پزشکیان همان «خلع سلاح منطقه‌ای» است. واضح است که اسرائیل تحت هیچ شرایطی به این موضوع تن نمی‌دهد، چرا که تکنولوژی تسلیحاتی مهمترین نقطه قوت آن است. بدون تسلیحات پیشرفته، اسرائیل اصلاً آینده‌ای برای امنیت خود نمی‌بیند. حال پیشنهادی که اگر به فرض محال پذیرفته هم شود، از هر جهت به زیان اسرائیل است، چرا باید مدعیان اسرائیل‌ستیزی را به خشم و هیاهو وا دارد؟»


اشاره زید آبادی به مخالفت‌هایی بود که پس از این سخنان از سوی محافل مخالف دولت پزشکیان و در راس آن ها روزنامه کیهان ابراز شد. روزنامه کیهان این وضعیت را «تکرار سخنان نسنجیده و مواضعی که بدون تامل اتخاذ شده» دانست که «بیش از هر چیز ناشی از تاثیر مشاوران غربگرا و پرمدعاست» وبه نوشته این روزنامه«نگرانی‌ها را در بین افکار عمومی و دلسوزان انقلاب، نظام و کشور تشدید کرده است.»


حمله افراطیون به پزشکیان


اما حملات به پزشکیان به این ادبیات ملایم و معتدل متوقف نشد، بلکه برخی از چهره‌های افراطی با تعابیر شدید وغلیظی وظیفه حمله وهتاکی به رئیس جمهور را برعهده گرفتند. پس از حمله یک کارشناس تلویزیون به رئیس جمهور با جمله«خجالت می کشم بگویم پزشکیان رئیس جمهورمان است» برخی از افراد منبری و تریبون-دار این طیف با ادبیات شدیدتری به رئیس جمهور واعضای دولتش حمله کردند.


توهین به سبک روحانی آوازخوان


یکی از این افراد غلامرضا قاسمیان است. روحانی‌ای که ابتدا با انتشار صوت و تصویر او  هنگام آوازخوادن در دستگاه‌های موسیقی سنتی ایران، مشهور شد. او سپس با همکاری های نزدیک با محمدباقر قالیباف در شهرداری تهران و مجلس به شهرت رسید، به‌گونه‌ای که از سوی وی به ریاست کتابخانه مجلس شورای اسلامی رسید و دو سال بعد پس از اعتراض کارکنان این نهاد، از این منصب کنار رفت. این چهره روحانی وسیاسی که به نزدیکی به محمدباقر قالیباف مشهور بوده است، در انتخابات ریاست جمهوری 1403 با موضع‌گیری های متفاوتی که گاه او را در اردوگاه قالیباف نشان می‌داد و زمانی در جبهه سعید جلیلی، مشهور شد.


قاسمیان در سخنانی که فایل تصویری ان در فضای مجازی منتشر شد خطاب به مسعود پزشکیان:«کسی که حرف زدن بلد نیست، قاعدتا نباید حرف بزند!» او ادامه داد:«آقای پزشکیان شما مردم را به سمت دره انتخاب‌های سخت و خونین می‌بری!»


قاسمیان افزود:« این حرف‌ها را یا از سر سادگی می‌زنی یا از سر پیچیدگی.پس فردا نگویید کی بود کی بود من نبودم.خدا عاقبت ما را با شما بخیر کند.»
رحیم‌پور ازغدی درفاز هتاکی
حسن رحیم‌پور ازغدی از سخنرانان رسانه ملی وبرخی محافل خاص مذهبی نیز در رزواهی گذشته به این موج هتاکی پیوست. او که پیش از این در سخنانی با اشاره به دیپلمات‌های دولت سابق مانند ظریف وعراقچی گفته بود:« ما کسانی داشتیم که وقتی با انگلیسی‌ها، آمریکایی‌ها و فرانسوی‌ها روبرو می‌شدند، از شدت خنده دهان‌شان را مثل اسب آبی باز می‌کردند، ولی به نیرو‌های انقلاب در داخل کشور اخم و تف و لعن می‌کردند.» این عضو شورای انقلاب فرهنگی با ارجاع  دادن به سخنان پیشین خود در این باره در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:« دوباره اسب آبی.»


واکنش‌ها به هتاکی تندروها


این سخنان با واکنش برخی از چهره‌های سیاسی ورسانه ای مواجه شد. عباس عبدی نوشت:« هیچ چیز رساتر از مخالفت‌ها و فحاشی‌های تندروی‌ها علیه پزشکیان اهمیت انتخاب او را نشان نمی‌دهد.»


فاضل میبدی نیز در این باره نوشت:«شکست خوردگانی که در مجلس و جاهای دیگر سر مخالفت با نگاه و نطق صلحجویانه پزشکیان دارند کسانی هستند که منافع و بقایشان در خصومت ورزی با دنیاست.» او ابراز امیدواری کرد که «دکتر پزشکیان از کسی نهراسد و راه صلح‌جویی را ادامه دهد.»


محدعلی ابطحی روحانی سیاسی اصلاح طلب نیز در شبکه ایکس نوشت:« ه نظر می رسد افراطیون و به طور ویژه کیهان قصد احیای افراطی گری لجام‌گسیخته را کرده اند.آن‌چه که سال‌هاست در آتشش معیشت مردم می‌سوزد. تلخ تر اینکه بنام دفاع از ارزش‌ها و انقلابی‌گری و حمایت دروغین از رهبری چنین می کنند.»


 او به نکته ای دیگر اشاره کرد و ونوشت:« وتلخ ترتر اینکه بعضی از وزرای پزشکیان هم ممکن است کیهان و بقیه افراطیون  را جدی بگیرند ودر صدد تحقق خواسته های قلدر مآبانه آنها باشند.»


 او در پایان به رئیس جمهورو همکارانش در دولت توصیه کرد:«آقای پزشکیان بر عهدی که با مردم ورهبری بسته‌اید باقی بمانید که مانده‌اید. مواضع شما در سازمان ملل شاهد آن است. شما که نه، به همکارانتان بگویید تحت تاثیر شانتاژ افراطیون قرار نگیرند. وفاق ملی فقط با منزوی کردن افراطیون دو طرف عملی است.»

عکس روز
خبر های روز