به روز شده در: ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۷
کد خبر: ۵۲۲۱۴۸
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱

کابینه سیزدهم برنامه مشخصی در حوزه اقتصاد ندارد/ تغییر افراد، بدون داشتن برنامه تاثیر چندانی در عملکرد دولت نخواهد داشت

در شرایط کنونی وقتی تصمیم‌گیری‌ها به صورت جداگانه انجام می‌شود طبیعی است که شاهد ناهماهنگی باشیم، زمانی هماهنگی به وجود می‌آید که یک چارچوبی برای حرکت وجود داشته باشد، با شرایط کنونی روز به روز مشکلات بیشتر خودش را نشان خواهد داد.
روزنو :

کابینه سیزدهم برنامه مشخصی در حوزه اقتصاد ندارد/ تغییر افراد، بدون داشتن برنامه تاثیر چندانی در عملکرد دولت نخواهد داشت

روزنو :نماینده مردم تبریز در مجلس، گفت: این مجموعه دولت است که نهایتاً باید راه برون‌رفت از چالش‌ها را به صورت برنامه ارائه می‌کرد تا اجزای مختلف برنامه‌ها را اجرا کنند؛ اما این برنامه اکنون وجود ندارد درنتیجه سلایق و تخصص‌های مختلف نگاه خاص خودشان را خواهند داشت.

مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در رابطه با ناهماهنگی‌هایی که در تیم اقتصادی دولت وجود دارد و گاه در برخی موضوعات فرصت بروز پیدا می‌کند، گفت: مشکلاتی که الان در کشور وجود دارد این ناهماهنگی را ایجاد می‌کند، به این دلیل که نقشه مشخصی برای حل مشکلات وجود ندارد. وقتی ما نقشه نداریم، طبیعتا هر واحدی برای خودش تصمیم می‌گیرد.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی وقتی تصمیم‌گیری‌ها به صورت جداگانه انجام می‌شود طبیعی است که شاهد ناهماهنگی باشیم، زمانی هماهنگی به وجود می‌آید که یک چارچوبی برای حرکت وجود داشته باشد، با شرایط کنونی روز به روز مشکلات بیشتر خودش را نشان خواهد داد.

نماینده مردم تبریز درخصوص تعیین فرمانده واحد برای تیم اقتصادی دولت، عنوان کرد: ببینید اقتصاددان بودن یا فهمیدن اقتصاد با اینکه شما بخواهید اقتصاد را مدیریت کنید دو مساله جداگانه است. مجموعه نیروهایی که در دولت هستند از نظر کارشناسی اقتصادی که به نظر من یک تعدادی‌شان اصلا کارشناس اقتصادی هم نیستند اما اگر هم باشند اول باید در یک چارچوبی تفاهم کنند و بعد براساس مدیریت واحد هماهنگی به وجود بیاید. در حال حاضر آن تفاهمی که باید باهم داشته باشند هم وجود خارجی ندارد؛ در نتیجه چطور می‌شود مدیریت‌ها را هماهنگ کرد آن هم در شرایطی که سلایق مختلف وجود دارد.

وی افزود: مثلا پزشکی حداقل ۱۰-۱۵ فوق تخصص دارد یا برای مثال در زمینه جراحی قلب ۷-۸ رشته فوق تخصص وجود دارد، هیچوقت یک پزشک نمی‌تواند در همه این حوزه‌ها نظر بدهد، اقتصاد هم همینطور است حدود ۱۱۸ زیر مجموعه دارد، ممکن است یک نفر در یک رشته یک نظر را داشته باشد و آن یکی در رشته دیگری نظرش با این یکی موافق نباشد و هرکس دارد برای رشته خودش تصمیم می‌گیرد.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس ادامه داد: این مجموعه دولت است که نهایتاً باید راه حل برون‌رفت از چالش‌ها را به صورت برنامه ارائه می‌کرد تا اجزای مختلف برنامه‌ها را اجرا کنند؛ اما این برنامه اکنون وجود ندارد در نتیجه سلایق و تخصص‌های مختلف نگاه خاص خودشان را خواهند داشت.

پزشکان در واکنش به اینکه «در زمانی اعلام شد که از سوی آقای رئیسی یک برنامه ۷ هزار صفحه‌ای به اساتید دانشگاه ارسال شده است تا اعلام نظر کنند، این برنامه اکنون کجاست؟»، گفت: این را باید از خودشان بپرسید، آقای رئیس جمهور یک وقت می‌گفت که من اصلا قصد شرکت در انتخابات ندارم، خب این ۷ هزار صفحه را در مدت کوتاه چطور نوشت. چون این تعداد صفحه را یک هفته‌ای نمی‌شود، نوشت. اگر از قبل نوشتند تکلیف آن حرف چه می‌شود.

وی ابراز داشت: اما مساله مهم در مجموع برای دولت نداشتن برنامه است و تا زمانی که این مساله برطرف نشود با تغییر افراد شاهد تغییر چندانی نخواهیم بود.

منبع: ایلنا
ویژه روز
عکس روز
خبر های روز